Punctul din Inima
Principală | Catalog de articole | Înregistrare | Logare
 
Duminică, 20-01-2019, 05:16
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Categoriile sectiunii
Zohar - Traducerile mele [2]Cabala - Traducerile mele [4]
diverse traduceri de Cabala [3]
Forma intrarii
Retele Sociale
Principală » Articole » diverse traduceri de Cabala

Inventiile Culturale ale Umanitatii

Inventiile Culturale ale Umanitatii

Intrbare : Prietenii mei mi-au trimis un videoclip cu "Zidul de Vest” care a fost prezentat intr-un videoclip pe un site al unui club crestin. Erau secvente trase la mormantul lui Baal HaSulam in care esti si tu surprins. Poti te rog sa comentezi asta?

 

Raspuns : Arhivele noastre contin filme care au fost trase in timpul excursiilor noastre in 1999 in situri mari cabalistice incluzand Safed si pestera Idra Raba. Titlurile filmelor sunt "Noptile Cabalei” si "Noi, Bnei Baruch”(Fiii lui Baruch).Nu am nicio idee unde au filmat creatorii videoclipului in discutie.

Suntem bine cunoscuti, multi oameni studiaza conceptele si materialele noastre. Am scris deja pe acest blog, ca oamenii scriu dizertatii despre noi in universitatile din toata lumea(de exemplu Univesitatea din Cairo). De asemenea, eu am tinut multe lectii in universitatile din Statele Unite si nu sunt putini oamenii care studiaza activitatile noastre. Avem o organizatie mare in Midwest si in St. Louis care includ multi studenti catolici si protestanti. Noi suntem deschisi tuturor.

Asta inseamna ca fiecare poate continua cu respectarea religiei si a traditiilor sale, dar, pentru a ne corecta egoismul si a avansa in spiritualitate trebuie sa invatam Cabala. Imagineaza-ti ca doua lucruri sunt excluse din fiecare religie : 1) invatatura despre "viata de dupa moarte” si 2) regulile prin care sa ne controlam propriul destin (care,apropo, nu au nimic de a face cu nicio religie). Fara aceste doua elemente majore orice religie pur si simplu se transforma intr-un set de traditii de rutina si devine un "club de intruniri in week end” si nimic altceva.

"Viata de dupa moarte” este revelata unei persoane prin intermediul realitatii noastre curente prin atragerea Luminii in timp ce studiaza Cabala. Este posibil sa ne controlam destinul numai prin atragerea Or Makif (Lumina Inconjuratoare) si folosind Cartea Zohar, fiecare dintre noi pentru beneficiul personal.

Cabalistii nu sunt impotriva la nicio religie ci le trateaza mai degraba ca inventii culturale ale omenirii si nu mai mult decat atat. Daca ramanem la aceasta abordare exploatarea spirituala si dictatura religioasa vor inceta sa existe si oamenii vor atinge iluminarea.

 


http://video. yahoo.com/ watch/5795780/ 15173298   link la Noptile Cabalei


Categorie: diverse traduceri de Cabala | Adăugat de: punctuldininima (14-05-2010)
Vizualizări: 488 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
nou
Virsta noastra

Copyright MyCorp © 2019