Punctul din Inima
Principală | Catalog de articole | Înregistrare | Logare
 
Vineri, 17-08-2018, 18:34
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Categoriile sectiunii
Zohar - Traducerile mele [2]Cabala - Traducerile mele [4]
diverse traduceri de Cabala [3]
Forma intrarii
Retele Sociale
Principală » Articole » Cabala - Traducerile mele

Un Fluviu Care Ne Iriga Sufletele

Un Fluviu Care Ne Iriga Sufletele

Zohar. Capitolul "Vayaera” ( Si Domnul A Aparut) paragraful 424 …. Fructul actiunii Creatorului este din acel fluviu care se intinde afara din Rai insemnand ZA (Zeir Anpin) si sufletele celor drepti. Cu alte cuvinte fapta Sa este sufletele celor drepti. Si acesta este bogatia din care toate ploile la timp si binecuvantate sunt turnate, dupa cum a fost scris "Sa ude gradina”. El se prelinge si apele de deasupra sunt jos deoarece fiii depind de aceasta bogatie si in niciun alt loc....

Toate gradele de ascensiune si corectie depind de "bogatie/noroc” (Mazal) - Luminile care vin de sus "in picaturi” una dupa alta si se preling prin barba de pe capul lui Arich Anpin. Si din moment ce ele vin periodic avem posibilitatea sa ne corectam.

Corectarea ne apare pas cu pas, din timp in timp, datorita faptului ca Lumina Superioara ajunge la noi in portii mici deoarece omul este incapabil sa se elibereze singur de egoismul sau imediat, intr-un singur salt. Acest lucru este imposibil din moment ce egoismul este intreaga noastra natura.

Prin urmare, greutatea din inima vine la noi, noi o depasim, apoi vine din nou si noi o depasim din nou si asa mai departe, "picatura cu picatura” primim corectia. Toate acestea se datoreaza revelatiei picaturilor de Lumina Hochma care ne sunt trimise din fluviu, Zeir Anpin, care curge afara din Rai, Bina, si ne iriga sufletele.

Daily Kabbalah Lesson 4/7/10,

Categorie: Cabala - Traducerile mele | Adăugat de: punctuldininima (14-05-2010)
Vizualizări: 498 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
nou
Virsta noastra

Copyright MyCorp © 2018