Punctul din Inima
Principală | Internet - Forum | Înregistrare | Logare
 
Sâmbătă, 20-04-2024, 12:55
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Arhiva - doar pentru citit
Forum » Cabala pentru fiecare » transferate » Internet (Net-ul prinde fiecare a 12-a persoana din lume)
Internet
punctuldininimaData: Marţi, 08-02-2011, 08:56 | Mesaj # 1
Sergent
Grup: Administrators
Mesaje: 26
Premii: 0
Reputaţie: 100
Status: Offline
Intrebare: Pana la aceasta data comunicarea in reteaua Facebook a inregistrat 500 de milioane de utilizatori. Este mai mult decat intreaga populatie a SUA si inseamna ca fiecare a 12-a persoana din lume foloseste acest sistem. Credeti ca un astfel de sistem ne poate duce mai aproape de comunicarea spirituala de care vorbeste Cabala? Cum vedeti rolul lui in dezvoltarea omenirii?

Raspuns: Eu cred ca tot ceea ce inseamna comunicare dezvoltata de umanitate, in special Internetul, o retea globala de comunicare, ne va face mult bine.Totul deriva din dorinta noastra de a fi mai conectati unul cu altul, conectare care nu inseamna corporala, la nivelul extern, ci printr-o conexiune mai adanca si mai interioara.

Noi nu am invatat inca sa folosim oportunitatile prezentate. Ca in orice altceva, noi, fiind egoisti, incepem prin folosirea tuturor noutatilor, intr-un fel, in dezavantajul nostru, pana ii gasim o forma mai adecvata. Dar sunt foarte fericit sa aud ce dezvoltare de succes este o astfel de retea intre oameni si am asteptari mari in ceea ce o priveste.

Nu este evident ca Natura ne impinge catre o interconexiune mai stricta? Astazi, descoperim ca toti suntem interconectati si interdependenti. Acestea sunt legi ale Naturii care ne-au fost dezvaluite astazi. Daca vom merge dupa ele, vom castiga cu siguranta.

La fel trebuie sa mergem dupa fiecare lege a Naturii. Daca vom sti sa le urmam, vom avea de castigat din asta. De aceea, folosind retelele de comunicare sociala de pe Internet, cele care ajuta conectarea, este foarte folositor, chiar daca le folosim ca niste copii mici care totdeauna se lupta si argumentand unul altuia. Mai tarziu insa, vom incepe incet, incet sa invatam cum sa comunicam corect si sa ne respectam unul altuia opiniile.

Eu cred ca omenirea va trece repede prin aceasta copilarie si va ajunge la starea cand vor incepe sa utilizeze toate aceste retele sociale intr-o forma demna si corecta, si apoi, prin ele, vom incepe sa realizam ca suntem in esenta toti ca un singur om, ca un sistem.

Din programul Tv “Intraba un Cabalist” 1/20/2011

 
Forum » Cabala pentru fiecare » transferate » Internet (Net-ul prinde fiecare a 12-a persoana din lume)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright MyCorp © 2024