Punctul din Inima
Principală | Munca in grup - Forum | Înregistrare | Logare
 
Marţi, 21-05-2019, 08:58
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Arhiva - doar pentru citit
Forum » Cabala pentru fiecare » transferate » Munca in grup (Sa aduni universul intr-o particula)
Munca in grup
punctuldininimaData: Duminică, 23-01-2011, 13:01 | Mesaj # 1
Sergent
Grup: Administrators
Mesaje: 26
Premii: 0
Reputaţie: 100
Status: Offline
Metoda Cabalista se bazeaza pe munca de grup, pe conectarea dintre noi, pe aspiratia tuturor de a ne aduna impreuna, sa adunam toate fortele comune, si cu efortul comun sa ajutam pe fiecare sa iasa in afara lui si sa vina la ceilalti. In realitate metoda este realista si simpla. Pentru a putea intelege lumea superioara, trebuie sa nu acordam atentie « atomilor » din corpul nostru si sa schimbam atentia golului din « spatiul interatomic ». Putem face asta in societatea umana sau intr-un grup mic care ne ajuta sa ne schimbam.

Trebuie sa fim impreuna, ajutandu-ne reciproc intre noi, si sa incepem sa ridicam atentia de la noi la ceea ce este in jurul nostru. Munca este neplacuta, neclara si foarte ne-naturala. Dar pentru asta Cabalistii au scris o cantitate enorma de materiale. Aplicandu-ne metodele Cabaliste, ne adunam la asta, o completam si o materializam. Incepem sa o acceptam si sa o simtim inauntrul nostru. Ca si pe o gaura o adaptam noua si timpului real, si o implementam in prezent.

De aceea, avem grija si o cautam, la fel cum dezvoltam faza realizarii practice a Naturii. Astazi metoda ne este aplicata, celor care dorim sa completam senzatia universului cu o parte aditionala, externa. Mai mult, asta nu este o simpla parte aditionala, ci cea mai parte importanta parte . Incepem sa simtim forte, fenomene si actiuni in spatiul interatomic, insemnand 99% din realitate. Pentru inceput, acest volum enorm este plin de ganduri, planuri, forte si interactiunea lor, si tot ceea ce ne face activi, partile mici, microscopice.

Aceasta atingere a radacinilor ne conduce in afara timpului, lipsa viziunii si supunerii, in esenta o stare de non-existenta, la o stare de claritate, eternitate si perfectiune. Asta este ceea ce adevarata realizare a stiintei Cabalei ne da.

Toate acestea sunt realizate in grup, unde incepem sa simtim cum sa iesim in afara, la perceptia altora. Trecem de la senzatia de “lumea dinauntrul meu” la senzatia “lumea in lume”. Daca exista miliarde de oameni sau suflete in locul meu, atunci iesind in afara mea incep sa percep fortele care actioneaza intre noi, si simt toate sufletele ca un intreg, ca un sistem inchis.

Astazi chiar la nivel material ceva ne spune deja ca lumea este globala si integrala, si totul in ea este interconectat. Deci, incep sa simt totul in afara mea. Astfel, obtin o dorinta mai mare, o forta, implinire, care este la dispozitia mea. Toate acestea devin “eu”. Nu mai exista oameni, ci forte simple care exista in aceasta forma.

In acest fel persoana incepe sa dezvaluie adevaratul volum si viziunea asupra lumii.

Din lectia din Moscova 1/16/11, Scrierile lui Rabash

 
Forum » Cabala pentru fiecare » transferate » Munca in grup (Sa aduni universul intr-o particula)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright MyCorp © 2019