Punctul din Inima
Principală | Materiale de studiu | Înregistrare | Logare
 
Vineri, 19-04-2024, 18:10
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Categoriile sectiunii
Articole [49]
Zohar [20]
Intentii [5]
5 minute de lumina [18]
Shamati [2]
Articole Baal HaSulam
Noutati
Forma intrarii
Retele Sociale
Principală » 2010 » Septembrie » 15 » Sfaturi pentru Unitate
09:19
Sfaturi pentru Unitate

Toti ar trebui sa fiti intercontectati ca un student in fata profesorului, si atunci ne vom uni si vom ajunge la starea de la gura la gura.

Intrebare: Care e diferenta intre faptul ca trebuie sa "intram acolo” in concordanta cu cerintele omenirii si munca noastra care depinde de noi, garantia mutuala, si munca noastra care e cumva "nepotrivita pentru noi”?

Raspuns: Trebuie sa folositi toate oportunitatile primite si abia apoi sa spuneti ca ati reusit; 'nu mai suntem capabili de progres pentru ca omenirea nu are nevoie de asta'. Nu v-ati folosit de aceste oportunitati inca. Cum puteti spune ca omenirea nu are nevoie de noi, si acesta e motivul pentru care nu avansam? Ne sunt oferite grupurile, totul, asa ca de ce nu putem sa le folosim corect? Eu afirm contrariul: toata suferinta omenirii deriva din faptul ca nu ne indeplinim misiunea. Lumea nu e pregatita pentru asta. Puteti vedea ce feedback primim de peste tot. Restul nu apartine de diseminare, imi pare rau, dar trebuie sa spun asta. Restul depinde de diseminarea unitatii, intre noi.

Vorbim despre ridicarea artificiala deasupra rutinei zilnice si folosirea aparitiei tale pentru a trezi maretia si importanta scopului in toti ceilalti. Pe scurt, ar trebui sa ma comport in exterior, inclusiv  gesturile, vorbirea, cantecele, jocurile, practic totul, astfel incat sa trezesc importanta scopului si importanta unirii. Dar gandul ar trebui sa fie primul. In conformitate cu asta, ceilalti incep sa gandeasca restul despre tine, ca ai deja niste ganduri, ca esti deja intr-o anumita stare, si asta ii va influenta pe ceilalti; acest lucru inseamna ca creezi un mediu bun pentru altii in afara ta. In acest caz ar trebui sa devii parte din grup, altfel nu. Acei oameni care imi transmit importanta scopului se numesc grup; acesta se numeste mediul corect. Cati oameni se implica intr-adevar si au grija de asta? Numai acestia se numesc grup, ceilalti sunt doar prezenti. Sa speram ca vor forma un mediu, iar daca nu pot asta, atunci acesta nu va fi. Nu trebuie sa fii prezent impreuna cu prietenii toata ziua ca sa reusesti asta. Poti sta in alt loc sau sa fii aici, nu conteaza. Important e la ce nivel iti doresti sa te implici, sa le arati importanta scopului. Cateodata sa faci asta in tacere fara cuvinte de prisos, ajuta mai mult sa reusesti.

Ar trebui sa ne dam seama ce inseamna mediul si ce avem nevoie din el, doar importanta scopului, nimic altceva! Altfel eu nu fac decat sa fug din calea loviturilor, dar eu am venit aici ca sa primesc combustibil pentru a continua sa avansez alaturi de ceilalti. Daca ei nu imi ofera asta, trebuie sa plec in alt loc.

Ce inseamna sa alegi un mediu bun? Ce inseamna sa te implici in fiecare zi ca sa ai un mediu bun? Mediul ar trebui sa trezeasca in mine importanta scopului intr-o maniera tot mai directa, o directie mai bine verificata si o forta de atractie mai mare, tot timpul, in fiecare zi, tot mai mult. Acesta este mediul pe care ar trebui sa il am si de care depind suta la suta. Arvut inseamna ca particip si ei imi sunt indatorati. Despre aceasta e vorba cand se spune ca vom face si vom auzi. Noi ar trebui sa facem asta si voi ati primit aceasta oportunitate. Ati fost adusi aici si acum stiti ce sa faceti, asa ca actionati! Dar de fapt nu prea vreti, nu e asa? Insa acum nu va mai intreaba nimeni daca vreti sau nu sa faceti asta! Trebuie sa o faceti intr-un mod realist! Daca nu sunteti in stare sa realizati asta in mintea si inima voastra, ar trebui sa o faceti in exterior.

Categorie: Articole | Vizualizări: 588 | Adăugat de: punctuldininima | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Calendar
«  Septembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
nou
Virsta noastra

Copyright MyCorp © 2024